AvocatChirila.ro home   ·   titular   ·   colaboratori   ·    consultanta   ·   portofoliu   ·   contact
Planuri reorganizare Mai mult...                      Vanzari active Mai mult...                     Portofoliu Mai mult...
C.N Insolvency IPURL

C.N Insolvency IPURL, functioneaza ca membru al Uniunii Nationala A Practicienilor De Insolventa conform certificatului de inregistrare nr. RSP 0436 practician titular fiind dr. avocat Chirila Nicolae.

In conformitate cu prevederile O.U.G nr. 86/2006 privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa, a fost infiintata societatea civila profesionala C.N Insolvency IPURL, care are ca obiect de activitate prestarea serviciilor in domneiul insolventei.

In acest domeniu C.N Insolvency IPURL desfasoara urmatoarele activitati principale

  • Reorganizari
  • Lichidari judiciare
  • Lichidari administrative

Procedurile de reorganizare/lichidare judiciara au vizat societati cu capital atat privat, cat si de stat, actionand in domenii de activitate precum: hoteluri & catering; fabricarea de confectii; industria petroliera; industria chimica; industria constructoare de masini; paza si protectie; media&advertising; agricultura; imobiliare.

Structura organizatorica C.N Insolvency IPURL include un practician de insolventa, colaboratori si angajati acesteia fiind recunoscuti de organizatii profesionale din Romania precum: Uniunea Nationala A Practicienilor De Insolventa (U.N.P.I.R); Camera Auditorilor Financiari Din Romania; Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR); Uniunea Avocatilor din Romania; Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (CECCAR); Camera Consultantilor Fiscali din Romania.

SC INTERNATIONAL MSO SERV SRL

SC SIMION COMERCIAL SRL

SC HOLMANN & CO SRL

SC PODAL CONSTRUCT SRL


ęCopyright 2012 Avocat Chirila. Toate drepturile rezervate. Web Design:Ro2.BiZ