AvocatChirila.ro home   ·   titular   ·   colaboratori   ·    consultanta   ·   portofoliu   ·   contact
Traducator autorizat de limba spaniola. Mai mult...                                           Mediator Mai mult...

Titular Chirila Nicolae

 

Chirila Nicolae

Cabinetul de Avocatura Nicolae Chirila functioneaza in cadrul Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.
Titularul coordonator al Cabinetului de Avocatura este Dl. avocat NICOLAE CHIRILA, absolvent al Facultatii de Drept din Bucuresti, promotia 1965.

Dl. avocat Nicolae Chirila este doctor in dreptul comertului international la Universitatea Bucuresti si arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Dl. avocat Nicolae Chirila a desfasurat o bogata activitate  in  domeniul juridic in Romania si Argentina, specializandu-se in drept comercial si vamal la “PONTIFICIA UNIVERSIDAD CATOLICA ARGENTINA SANTA MARIA DE LOS BUENOS  AIRES” si la “INSTITUTO DE CAPACITACION ADUANERA” din Buenos Aires.

S-a remarcat in domeniul managerial in cadrul Camerei de Comert Romano-Argentiniene, unde a functionat ca Secretar General. Dl. avocat Nicolae Chirila a dobandit o solida experienta de practica juridica de peste 40 de ani, demonstrata in numeroasele cauze sustinute in fata instantelor judecatoresti si arbitrale, in mod special in fata Înaltei Curti de Casatie si Justitie si Curtii de Arbitraj International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Se implica direct in desfasurarea tuturor activitatilor din domeniile mai sus mentionate, coordoneaza si supravegheaza indeplinirea cu profesionalism a angajamentelor asumate de Cabinet. Este autor a numeroase articole de drept in publicatii de specialitate precum si a lucrarilor: "Uniformizarea vanzarii comerciale internationale de marfuri" editura Continent XXI si "Conventia natiunilor unite asupra contractelor de vanzare internationala de marfuri Viena 1980" editura Universul Juridic.

Dl. avocat este un bun cunoscator al mediului de afaceri din  Romania si strainatate, aprofundand domeniul privatizarilor societatilor comerciale in cadrul economiei de tranzitie, remarcandu-se in aceeasi masura si in domeniul comertului international, domeniul financiar, bancar, fiscal, vamal, societar, proprietati imobiliare investitii, fuziuni si achizitii publice.

Este traducator autorizat de limba spaniola, vorbitor de limba spaniola, engleza si mediator autorizat.
În afara activitatilor avocatiale, Dl. Nicolae Chirila desfasoara si alte activitati,detinand urmatoarele functii:

  1. Secretar General al Confederatiei Patronale a Industriei Serviciilor si Comertului;

  2. Secretar General al  Clubului Industriasilor din Romania;

  3. Membru in Consiliul Economic si Social al Romaniei – partea patronala.

  4. Consul Onorific al Republici Chile in Romania
Va invederam ca firma noastra a fost implicata de-a lungul timpului in acordarea de asistenta juridica unor societati importante romane, printre care enumeram cu titlu exemplificativ: SC DISTRIGAZ SUD SA, CN TRANSELECTRICA SA, SNP PETROM SA, SC ROMÂNOEXPORT SA, SC AKER ŞANTIERUL NAVAL Tulcea SA, COMPANIA DE TRANSPORT FEROVIAR SA, SC PALTIM SA, SC CONDOR SA, SC MOTOR PRESSE ROMANIA EDIT SRL, SC MEDIAPRESS SERVICES ROMANIA SRL, MOTOR PRESS INTERNATIONAL STUTTGART AG, S.C Damen Tankers, S.C Autotrans Calatori Filaret S.A, S.C Larius International, S.C Terra Construct S.R.L.

ęCopyright 2012 Avocat Chirila. Toate drepturile rezervate. Web Design:Ro2.BiZ